Diensten

Waarmee kunnen wij u helpen:

Een nieuwe website.

U heeft zelf al een idee over hoe uw site er uit moet zien? Wij kunnen dan de site maken zoals u dat graag wilt. Natuurlijk maken we gebruik van de nieuwste technieken, en altijd met een beheer-systeem zodat u gemakkelijk zelf de site kan onderhouden. Wij bouwen daarnaast op template gebaseerde website's.

 

Aanpassingen van uw website.

Elke site heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Wij verzorgen het plaatsen van nieuwe foto's of teksten. Daarnaast kijken we of uw site nog mee kan.

 

Fotografie voor webshop eigenaren.

Wij beschikken over een studio met belichtingsapparatuur voor productfotografie. Wij zijn met name gespecialiseerd in het fotograferen van tapijt en andere stofferingen, maar kunnen alles tot ongeveer 1 meter groot fotograferen. Foto's worden altijd in hoge resolutie en op kleur gecorrigeerd aangeleverd.

 

Skarabee vastgoed weergave

Bijzonder is onze module voor de import en weergave van vastgoed vanuit het Belgische Skarabee systeem. Data word via een SOAP koppeling of FTP ge-importeerd, en overzichtelijk weergegeven op de website. De weergave is flexibel aan te passen aan het design van uw site. Natuurlijk kunnen we ook een complete website verzorgen.

 

Programmeren in PHP en javascript

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van web-appicaties in PHP. Vaak in cominatie met een MySQL database. Ook in Javascript en jQuery zijn we thuis. Voor webdesigners verzorgen we graag de technische kant van een website.