Datakoppeling en weergave Skarabee vastgoed beheer

Skarabee is een online beheer-systeem voor het publiceren van vastgoed op websites en social media.  Wilt u de woningen vanuit  Skarabee weergeven op uw eigen makelaars-website, dan kan ik daar de helpende hand bieden.

Mijn PHP-import systeem voor Skarabee importeerd via FTP of Soap. Het systeem  is nu flink vernieuwd en verbeterd.  Weergave is geschikt voor elke makelaar, en geheel aan te passen aan uw wensen.

Doorgaans werk ik samen met een grafisch ontwerper om het vastgoed-systeem binnen een nieuwe of bestaande website te laten werken.

Het systeem werkt binnen het eigen cms, uw eigen cms, maar ook binnen WordPress of Joomla .

Voor websitebouwers verzorg ik de complete installatie, inclusief het passend maken van de weergave binnen de website. Dat is dus geheel maatwerk!

Informeer naar de mogelijkheden.

Eerste versie voor  makelaar van As (design door derden) (www.hvamakelaardij.nl) : http://www.hvamakelaardij.nl/vastgoed.xhtml

Vastgoed weergave op www.savemak.be/vastgoed .(Design door treestarwebdesign) De weergave van de lijst-pagina en de itemweergave zijn op maat gemaakt volgens de wensen van de klant.

Informaar naar meer voorbeeldwebsite's. Er komen er regelmatig enkele bij!

Kernwoorden: Skarabee vastgoed PHP script data koppeling website makelaar Soap-koppeling FTP-koppeling objecten, woningen, immo, XML koppeling